Een nieuwe webshop vanaf € 1.950,00

Gebruikersvriendelijk en goed vindbaar
in eigen beheer zonder beperkingen
WebshopWebsite

Complete webshop

Compleet pakket inclusief
1e jaar GRATIS hosting

R

SEO voorbereid

Optimaal voorbereid voor
de beste SEO resultaten

Snel online

snel geleverd op basis van
de huisstijl

Modern en Functioneel

In de eigen huisstijl
ingericht

Wordpress CMS

Beheer zelf de content met
Wordpress

~

GRATIS SSL certificaat

Veilige en versleutelde SSL-verbinding
met een Let's Encrypt certificaat

Responsive ontwerp

Uitstekend toegankelijk op
Destop, Tablet èn Smartphone

GRATIS hosting

Het eerste jaar GRATIS hostingpakket
van 5.000 MB

Vanaf € 1.950,00

Afhankelijk van jouw eisen en wensen heb je al eigen unieke een webshop v.a. € 1.950,00 excl. BTW*

WEBSHOP

Jouw eigen online winkel. Een webshop is een website met veel meer extra functionaliteiten. Een webshop bevat o.a. de producten, productcategorieën, productcombinaties, prijs- en voorraadinformatie, bestel- en afleverinstellingen en diverse betaal mogelijkheden.

Onze basis webshops worden altijd geleverd met Woocommerce gekoppeld aan Mollie* voor veilig online betaalverkeer. Woocommerce is de meest uitgebreide gebruikersvriendelijke e-commerce oplossing van dit moment. Mollie bieden o.a. modules voor online betalen voor iDEAL (QR), Bunq, Bancontact, Mastercard, Meastro en vele andere betaalmogelijkheden. Wij kunnen je helpen bij het aanmaken van een account bij Mollie.

*) Een overeenkomst met Mollie  is noodzakelijk en dient door de klant zelf te worden aangegaan. watsonWEB VOF levert uitsluitend de website/webshop, webhosting en inrichting.

Heb je een POS kassa systeem? Wij kunnen dit ook koppelen aan je webshop (meerprijs of aanvraag).

Wij leveren een webshop vanaf € 1.950,00 met het eerste jaar een GRATIS PERSONAL5GB account van 5.000 MB (ter waarde van € 137,68 per jaar) inclusief een GRATIS .nl of .eu domeinnaamregistratie voor het eerste jaar (normaal € 10,50 per jaar). Heb je reeds je domeinnaam geregistreerd bij een andere provider kunnen wij je domeinnaam kosteloos voor je verhuizen mits je huidige provider dat ook toestaat.

Wil je dat watsonWEB maandelijks de noodzakelijke updates uitvoert, er is al een ondersteuningsovereenkomst vanaf € 21,50 per maand.

*) De vanaf prijs betreft een basis inrichting en is exclusief onderhoud/updates en eventueel benodigde los aan te schaffen pro-versies van plug-in’s en de inrichting daarvan, exclusief het plaatsen van producten en gebaseerd op dat de klant de producten en content zoals tekst en afbeeldingen aanlevert.