1.1 DISCLAIMER

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van onze website. Alle informatie is beschikbaar gemaakt door watsonWEB .

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Informeer altijd voor de laatste stand van zaken!

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op de site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

2.1 PRIVACY POLICY

watsonWEB VOF bedankt je voor het vertrouwen dat je in ons stelt en we beloven zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om te gaan.

Informatie verstrekt aan watsonWEB VOF worden niet aan derden doorgegeven.

Om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we in sommige gevallen meer gegevens van je nodig.

Als je je inschrijft bij watsonWEB VOF, worden bijvoorbeeld je naam, e-mailadres, postcode en uiteraard je bestellingen opgeslagen in de administratie.

Je ontvangt van ons hierna een uniek klantnummer en je persoonlijke login met het door jou gekozen wachtwoord voor eventuele volgende bestellingen of correspondentie. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze aan jou gegevens zorgvuldig te bewaren en niet te delen met anderen.

Deze gegevens geven we uiteraard nooit door aan derden, maar gebruiken we uitsluitend voor diensten waarom je specifiek hebt gevraagd, bijvoorbeeld wanneer je hebt aangegeven dat je de e-mailnieuwsbrief wilt ontvangen.

2.1.1 Catalogus

Onze website is onze catalogus, dat wat niet beschreven is, is maatwerk.

2.1.2 Klanten en Service

Als je contact opneemt met ons kunnen we je vragen naar je naam, adres en e-mailadres om een antwoord te kunnen geven op je vragen of opmerkingen.

2.1.3 Website

De website van watsonWEB VOF gebruikt geen cookies om voorkeuren te bewaren, indien dit wel zo is kun je deze via je browserinstellingen instellingen wijzigen.

2.1.4 watsonWEB VOF geeft geen informatie door aan derden

watsonWEB VOF geeft GEEN persoonlijke informatie van haar klanten door aan partijen buiten watsonWEB VOF. watsonWEB VOF zal deze informatie slechts voor interne doeleinden gebruiken of t.b.v. de levering en alles wat daarbij hoort zoals bijvoorbeeld bij een domeinregistratie waarbij de te registreren domeinnaam op jouw naam c.q. bedrijfsnaam wordt geregistreerd bij onze ISP. watsonWEB VOF zal deze gegevens niet openbaar maken tenzij noodzakelijk om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren of om te voldoen aan wettelijke eisen. We kunnen je gegevens onthullen als ons dat wettelijk verplicht wordt.

2.1.5 Wat doet watsonWEB VOF ter bescherming van persoonlijke gegevens?

We hechten veel waarde aan de bescherming van persoonlijke gegevens. We voorzien in administratieve, technische en fysieke veiligheidsmaatregelen om onbevoegde onthulling, gebruik, wijziging en vernietiging van persoonlijke gegevens te voorkomen. We stellen alles in het werk om persoonlijke gegevens afdoende te beschermen tegen te verwachten risico’s.

2.1.6 Hoe werkt watsonWEB VOF haar Privacy policy bij?

Deze Privacy policy kan tussentijds aangepast worden om veranderingen en aansluitende gevolgen voor het verkrijgen en beheren van gegevens bekend te maken. Als er wijzigingen worden aangebracht in dit document, kan je aan de datum die onderaan het document zien wanneer dit voor het laatst gebeurd is. We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de manier waarop we met gegevens omgaan en om de voorwaarden zoals beschreven in deze Privacy policy aan te passen en om die aanpassingen toe te passen op al je gegevens. Als je onze website bezoekt, ga je akkoord met de op dat moment geldende voorwaarden van de Privacy policy.

2.1.7 Gegevens bijwerken

Als je geen informatie of reclame van ons wilt ontvangen, neem dan contact met ons op via een van de onderstaande kanalen. Als je wilt dat we je adresgegevens bijwerken of als je vragen hebt over de bescherming van persoonlijke gegevens of over je persoonlijke gegevens, kan je op de volgende manieren contact met ons opnemen: via de contact pagina.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

1.3 EXTERNE LINKS

Er kunnen links naar andere websites op de website van watsonWEB VOF staan die totaal onafhankelijk opereren van watsonWEB VOF en waar watsonWEB VOF geen zeggenschap over heeft. Wij verzorgen enkel links naar andere websites ter informatie en gemak voor jou. Het kan zijn dat andere websites een eigen Privacy policy hebben en we adviseren die goed door te lezen als je een bezoek brengt aan deze websites. watsonWEB VOF is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt verstrekt of verkregen door deze websites of voor enig ander gebruik van de websites.

1.4 INTELLECTUEEL EIGENDOM

Je hebt het recht om de informatie op deze website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren mits je de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. De naam en het merk watsonWEB VOF en ook het beeldmateriaal op deze site is beschermd en voor de reproductie of het gebruik van informatie (geluid, beeld, software, e.d.) is altijd voorafgaande toestemming vereist.

01 januari 2021