Om alle klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben Marco van Rooij en Richard van der Linde in 2021 de aan hosting en domeinregistratie gerelateeerde werkzaamheden en website/software ontwikkeling in watsonWEB VOF samengevoegd.

Groot in klein zijn

Wij ontwikkelen al jaren software voor start-ups en het midden kleinbedrijf. Maatwerk software met een bijzonder hoge standaard. Wij geloven in maatwerk, standaard software voldoet vaak niet aan de eisen of werkt omslachtig. watsonWEB VOF biedt daarom innovatieve, bedrijfskritische en schaalbare en betaalbare maatwerk software. Specifiek ontwikkeld op basis van de eisen vanuit uw organisatie.

Met gevoel voor business en onze top-expertise in technologie en user experience ontwikkelen wij software voor diverse bedrijven en diverse branches.

Overtuigende maatwerk software ontwikkeling

Wij ontwikkelen maatwerk software voor bedrijven die zich met hun product willen onderscheiden. Specifiek ontwikkeld op basis van de eisen vanuit uw organisatie en uw eindgebruikers. Met gevoel voor business en onze top-expertise in technologie en user experience ontwikkelen wij applicaties voor diverse bedrijven.

Voordat we beginnen met het daadwerkelijk ontwikkelen van een product, voeren we een diepgaand onderzoek uit. Een analysefase om duidelijk inzicht te krijgen wat het plan is, hoe we dit gaan benaderen (architectuur, plan, risico’s, samenwerking), waarom (visie, doelen) en hoe wij dit gaan bereiken. Dit stelt ons ook in staat elkaar te leren kennen en daarna de beste start in de goede richting te maken.

Wij bieden onze klanten onze expertise, projectmanagement, technisch design en UX (User Experience). Kortom: Wij zorgen voor een optimaal resultaat.

watsonWEB is technologiepartner van bedrijven in een groot aantal verschillende sectoren en biedt uitzonderlijke software oplossingen voor corporates, scale-ups en startups.

Waarom kiezen voor watsonWEB ?

Wij zijn een partner in plaats van een leverancier met een focus op:

Proactief denken / klantsucces als belangrijkste drijfveer
UX (User Experience) is bepalend voor het succes van alle applicaties
Future Ready Technology – high performance / scalable / secure / machine learning
Kwaliteit – hoge kwaliteit ontwikkeling, documentatie en testen
Meer dan software ontwikkeling – ownership over uw project

Scrum is één van de Agile frameworks en kan worden ingezet om in teamverband op een effectieve, flexibele manier software te ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van Scrum? Wat is Scrum?

Het verhoogt de effectiviteit van het team.
Het biedt een optimale Return On Investment (ROI).
Het zorgt ervoor dat je iedere 2-4 weken een stuk werkende software kunt opleveren.
Het zorgt ervoor dat je inzicht hebt in de voortgang van het project.
Het zorgt ervoor dat je enkel bouwt wat je nodig hebt.

De kern van Scrum is een multidisciplinair en zelfsturend team. Samen pakt het team het project op. Iedereen is betrokken bij het plannen, benoemen van blokkades en het verdelen van de taken. Daarbij gaat Scrum ervan uit dat de benodigde kennis in het team zelf aanwezig is.

Website/Webshop

watsonWEB VOF maakt uw website tot een succes.

Domeinregistratie en Hosting

Door het integreren van de diensten kunnen wij snel een domeinregistratie uitvoeren eventueel inclusief een hostingpakket op maat. Heeft u meer nodig dan onze snelle hostingaccount pakketten leveren wij ook VPS / hosting servers inclusief professionele ondersteuning op maat. 

Onderhoud

watsonWEB VOF onderhoudt desgewenst uw website/webshop en geeft u de mogelijkheid om bezig te zijn met waar u goed in bent en andersom.

Support
Het leveren van support is een van de belangrijkste peilers van onze bedrijf. Naast onze FAQ secties waar de noodzakelijke basis vragen en antwoorden zijn beschreven, bieden wij altijd persoonlijke telefonische ondersteuning.

Consultancy

Met meer dan 30 jaar ervaring, externe expertise en vele succesvol uitgevoerde projecten is watsonWEB VOF een uitstekende partner voor al uw automatiseringsvraagstukken. 

Software:
inspectR – Online Object Inspectietool Beeldkwaliteit
DTRACK – Ritten/Route meld-, planning en registratiesysteem
FACTUREN – Facturensysteem
IKLA – Inklaring/Uitklaring groothandel
IEX – Import/Export groothandel
MDIVA – Facturatiesysteem met koppeling eBoekhouden