Onderhoud

Iedere maand WordPress/ plug-in / thema updates
Altijd een veilige én snelle website / webshop

Naar het overzicht

Standaard onderhoud

Ieder maand basic updates voor een veilige én snelle website

1

Medium Onderhoud

Als toevoeging op het standaard onderhoud voeren wij door u opgegeven kleine aanpassingen uit

Uitgebreid onderhoud

Met dit pakket heeft u geen omkijken meer naar uw website. Wij houden alles voor u bij én up-to-date.

OVERIG ONDERHOUD

Als uw website, webshop bij ons wordt gehost, bieden wij uiteraard de nodige ondersteuning. Dat geldt niet voor alle automatisering in én rond uw bedrijf. Ook daar kunnen wij veel voor u betekenen.

Overzicht

Wat onze klanten zeggen

Neem het niet alleen van ons aan! Dit zeggen onze klanten,

“De medewerkers van watsonWEB verzorgen al jaren mijn domeinnaamregistratie, hosting én website naar volle tevredenheid. Zij hanteren superprijzen en leveren directe ondersteuning als ik hulp of uitleg nodig heb. In al die jaren hebben zich geen storingen voorgedaan. Kortom: Ik ben echt tevreden! ”
Leo van Schijndel

Jachtmakelaardij Sier-Randmeren

“Ik had tot enkele jaren geleden mijn domeinnaamregistratie, website en hosting via een ander bedrijf en betaalde daar veel meer. Totdat de website technisch nooit onderhouden of ge-update bleek en vol virusussen zat. watsonWEB heeft de domeinnaamregistratie en hosting overgenomen en met spoed een nieuwe website neergezet. Daarbij zijn alle artikelen uit de oude website voor ons in de nieuwe website opgenomen. Sindsdien draait de website uitstekend en worden de updates iedere keer trouw uitgevoerd. En de prijs…? Die is ook geweldig! Wanneer er wijzigingen zijn hoef ik enkel een e-mailtje te sturen of te bellen en de aanpassingen worden direct uitgevoerd. Dat is gemak! “

Atalay Elmas

Diamond Stone BV

“Wij waren op zoek naar een nieuw administratiepakket waarmee wij gemakkelijker konden factureren. watsonWEB heeft het facturenpakket geleverd én regelt sindsdien ook de hosting en domeinregistratie voor ons. Service is hen op het lijf geschreven, no-nonsens, vakkundig en snel. Dit jaar zullen wij onze website ook door watsonWEB laten maken. ”
Christa Butter

Carvanstalling De Lelie

Veel gestelde vragen (FAQ)

Kan ik mijn e-mail zelf beheren?

Jawel, je kunt e-mailadressen zelf beheren via het cPanel beheerscherm. Bij het afsluiten van een hostingabonnement bij watsonWEB ontvang je een document met daarin alle benodigde informatie over jouw hostingaccount. Het aanmaken van een nieuw e-mailadres of forwarding van een e-mailadres is kinderlijk eenvoudig. Kom je er toch niet zelf uit, watsonWEB ondersteunt je.

Hoe zit het met back-ups?

Er wordt tot 3 keer per dag, 1 keer per week, 1 keer per maand en 1 keer per jaar een back-up gemaakt van het complete hostingaccount. De back-up bevat naast de bestanden op het hostingaccount de laatste informatie op de website, de database en de e-mail. De back-ups blijven 150 dagen bewaard. Vanuit het cPanel beheerpaneel kun je de back-ups zelf verder inrichten, opslaan of een back-up terugzetten. Ook hierbij kan watsonWEB je ondersteunen.

Hoe is het onderhoud geregeld?

watsonWEB regelt het onderhoud aan jouw hostingaccount. Wij monitoren onze servers 24/7 en zorgen voor de updates. Onderhoud aan onze servers en de hostingaccounts is iets anders dan onderhoud aan je website, webshop of webapplicatie. Uiteraard kan je ook bij watsonWEB terecht voor het onderhoud aan jouw website in de vorm van content beheer, plug-in updates en zoekmachine optimalisatie (SEO) en of Ad-Word campagnes. Wil je dat watsonWEB dat voor je regelt,vraag dan het uitgebreide ondersteuningspakket aan (de prijs zal je verbazen!).

Ik heb zelf mijn domeinnaamregistratie al uitgevoerd. Hoe verder?

Je kunt ook de hosting door watsonWEB laten verzorgen wanneer je zelf al een domeinnaamregistratie(s) hebt uitgevoerd bij een andere externe partij. Hiervoor hebben wij dan wel de toegang nodig van de domeinnaamregistratie en kunnen de benodigde instellingen voor je regelen. Verhuizen van jouw reeds geregistreerde domeinnaamregistratie naar onze servers kan uiteraard ook. Ondanks dat het goedkoper en eenvoudiger is om alles bij watsonWEB te plaatsen, ben je vrij in de keuze van jouw domeinnaamregistratie partner. Een verhuistoken aanvragen zodat je reeds geregistreerde domeinnaamregistratie via watsonWEB verloopt is eenvoudig, alles bij één partij, no-nonsens, snel geregeld én bij sommige pakketten is de domeinnaamregistratie (.nl / .eu / .com) het eerste jaar helemaal GRATIS!

Kan watsonWEB ook mijn complEte website verhuizen?

Wanneer je het eigen beheer voert van je complete website bij de huidige externe hostingpartij, kan watsonWEB zowel de website/webshop, webapplicatie (inclusief e-mailaccounts en database) voor je in orde maken. Wij rekenen in hiervoor in dat geval een bescheiden tarief. Let op! Bij sommige partijen "huur" je de website/webshop en ondanks dat u de content daarvan zelf kan beheren, is het dan niet mogelijk om de website/webshop in z'n geheel te verhuizen naar een andere partij. In dat geval kan watsonWEB je een complete website/webshop bieden gebaseerd op Wordpress. watsonWEB zoekt in dat geval samen met jouw een Wordpress thema uit dat het beste past en het meeste lijkt op de huidige bij de externe partij gehuurde website lay-out.

Vraag het ons!

Staan jouw vragen niet tussen onze FAQ, stuur ons dan een berichtje of neem contact met ons op.